Veel boot, veel waarde

Veel boot, veel waarde

Elke dag onszelf uitdagen om de beste open zeilboot te bouwen; dat is waar we voor staan. We zien onszelf als vernieuwers in een traditionele markt. Wij werken slim, innovatief en effectief aan de nieuwe generatie Daysailer. Een boot die goed zeilt, lekker zit en betaalbaar is.

De filosofie achter het Aira Boats concept

Om onze klant zoveel mogelijk waarde te bieden, willen we in alles wat we doen slim, innovatief en effectief zijn. Deze filosofie loopt als een rode draad door ons proces. Van ontwerp en productie, tot samenwerking met partners en klanten.

Meer boten bouwen zorgt voor meer efficiëntie

Al bij de eerste ideeën voor een nieuwe open zeilboot, gingen we uit van productie in grote aantallen. Door een speciale, eigen productielijn op te tuigen, groot in te kopen en slimme onderdelen te bedenken, hebben we het voor elkaar gekregen om een hoge efficiëntie te bereiken. Zo zijn we in staat om veel meer kwaliteit en functionaliteit te bieden dan de vroegere generatie Daysailer.

Aira 22: De nieuwe generatie Daysailer

Het ontwerp van Simonis-Voogd Design combineert de lijnen van een moderne sportboot met comfortabel zitten. Het square top grootzeil, de korte fok, de zelflozende kuip, de bankjes en een elektrisch intrekbare elektromotor kenmerken de nieuwe generatie Daysailer. De Aira 22 is bij uitstek geschikt om samen in te varen. Met vrienden, familie, ouders en kinderen. De ene dag gezellig varen, de andere dag sportief. Het past en kan allemaal.

Wil je meer weten over de Aira 22? Mail naar info@airaboats.nl of bel met +31 (0) 515 218400