Aira for Business

Aira for Business

Verhuur
Zeilschool en verhuur De Randmeren in Biddinghuizen

Verhuurbedrijven

We hebben de Aira ook ontwikkeld als een geschikte boot voor verhuurders. Inmiddels zijn er een tiental verhuurders in onder andere Nederland, Duitsland en Denemarken die de Aira succesvol in hun verhuurvloot hebben opgenomen. Door de boot wat hoger te prijzen dan boten van de vorige generatie zijn de opbrengsten uitstekend te noemen.

Het comfort en de kussens zorgen voor veel vaarplezier. Ook de draaibare tafel zorgt voor meer comfort aan boord. De giek is wat hoger geplaatst zodat, zolang je zit, onverwachte gijpen geen kwaad doen. Als de boot schuin gaat zie je, zolang je op de baken zit, alle boten aan lijzijde. Dit voelt erg prettig bij het zeilen.

De boot kan uitgerust worden met een rubberneus en stootlijst.

De Aira vaart nagenoeg droog door het hogere vrijboord en het kapje voor de mast.

Er zijn inmiddels Aira’s te huur in Nederland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk en Oekraïne.

De oprichter van Aira Boats heeft zelf veel verhuurboten gehad bij zijn zeilscholen. We willen de Aira graag inzetten voor verhuurbedrijven. We zien dat het grotere comfort bijdraagt aan de goede klantervaringen. U kunt contact opnemen met business@airaboats.nl.


 

Zeilscholen
DHH in Prien, een grote zeilschool en -vereniging aan de Chiemsee

Zeilscholen

De Aira 22 heeft de lijnen van een moderne sportboot en is daarmee echt een zeilboot van de huidige generatie. We wilden een eigentijdse boot ontwikkelen die ook geschikt was voor zeilinstructie aan 4 of 5 personen. Belangrijke eigenschappen zijn: zeer goed zeilend, veel stabiliteit. Er zijn voldoende trimmogelijkheden zoals het verstelbare onderlijk, de verstelbare leiogen, het dubbele rif om van beginnende zeilers geoefende zeilers te maken. De boot is uitgerust met modern beslag en rolfok en twee enkellijns reven vanuit de overtuiging dat leerlingen moeten leren met moderne boten en uitrusting om te gaan.

Er varen inmiddels zeilscholen in Nederland, Duitsland, Denemarken en Tsjechië met de Aira 22. In Denemarken en Duitsland op zout water en in ruige omstandigheden heeft de boot bewezen voor CE categorie C (kustwateren, Beaufort 6, golfhoogte 2 meter) geschikt te zijn.

De boten worden veelal uitgerust met rubber neus en rubber stootlijst.

We willen, samen met u, de volgende generatie graag goed leren zeilen in deze hedendaagse Daysailer. Aira Boats houdt van zeilscholen en ziet haar boten daar graag varen. U kunt contact opnemen met business@airaboats.nl.


 

Verenigingen
Yachtclub Sankt Moritz aan de St. Moritzersee

Verenigingen

Steeds meer verenigingen begrijpen dat om leden te binden en nieuwe leden te werven eigen boten belangrijk zijn. De Aira is een boot die geschikt is om zowel kinderen als volwassenen te leren zeilen, voor beginners en gevorderden.

Ook voor clubwedstrijden wordt de boot veel gebruikt omdat je hem gemakkelijk met 2 – 5 man kunt zeilen. De gennaker is geschikt om gevorderden meer technieken te leren.

Op dit moment zijn er meerdere clubs in Duitsland die Aira’s aangeschaft hebben. U kunt contact opnemen met business@airaboats.nl.


 

Aira Dealer
Ludovic, onze Zuid-Franse dealer in Marseillan

Dealers

De Aira 22 wordt direct verkocht door de bouwer en ontwikkelaar en in sommige landen via dealers.

Het is een boot geschikt voor vele doelgroepen: privépersonen, zeilscholen, verhuurders en verenigingen.

Dankzij de goede kwaliteit, de uitstekende testen en de scherpe prijsstelling is de boot in korte tijd een groot Europees succes geworden. In de eerste 3 jaar zijn er in totaal meer dan 100 verkocht en dat worden er momenteel ieder jaar meer.

Bent u een verkoper van boten in een bepaald(e) land/regio en denkt u dat de Aira voor u een aanvulling op uw aanbod kan zijn? Dan kunt u contact opnemen met business@airaboats.nl. We hebben een zeer ervaren dealer adviseur die ons helpt bij deze contacten.

Wil je meer weten over de Aira 22? Mail naar info@airaboats.nl of bel met +31 (0) 515 218400